Personvernerklæring

Personvernerklæring

Personvernet ditt er viktig for oss. Det er Carling Byggs retningslinjer å respektere personvernet ditt om all informasjon vi kan samle inn fra deg på nettstedet vårt, www.carlinghouses.com og andre nettsteder vi eier og driver.

Carling Bygg AS (“oss”, “vi” eller “vår”) driver www.carlinghouses.comPersonvernerklæringen vår regulerer ditt besøk på www.carlinghouses.com, og forklarer hvordan vi samler inn og behandler informasjon som kommer fra din bruk av nettstedet vårt.

Vi samler inn flere forskjellige typer data for å tilby og forbedre bruken av nettsiden vår. Ved å bruke nettstedet godtar du denne personvernerklæringen og bruk av informasjon i henhold til den.

Typer data som samles inn

Vi ber bare om personlig informasjon når vi virkelig trenger den for å kunne tilby en tjeneste til deg. Vi samler det inn på rimelige og lovlige måter, med din kunnskap og samtykke. Vi gir deg også beskjed om hvorfor vi samler den og hvordan den skal brukes.

1. Personopplysninger

Når vi bruker nettsiden vår, kan vi be deg om å gi oss viss personlig identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

2. Bruksdata

Vi kan også samle inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker nettstedet vårt av eller via en hvilken som helst enhet.

Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens internettprotokolladresse (f.eks. IP -adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene på nettstedet ditt du besøker, tidspunktet og datoen for besøket, tiden du har brukt på disse sidene, unik enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får tilgang til nettstedet med en enhet, kan disse bruksdataene inneholde informasjon som typen enhet du bruker, enhetens unike ID, enhetens IP -adresse, enhetens operativsystem, hvilken type nettleser du bruker, unik enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

3. Sporing av informasjonskapsle

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på nettstedet vårt, og vi har viss informasjon. 

Du kan instruere nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke noen deler av denne nettsiden.

4. Andre data

Når vi bruker nettstedet, kan vi også samle inn følgende informasjon: kjønn, alder og andre data.

Bruk av data

Carling Bygg AS bruker de innsamlede dataene til ulike formål:

  1. Å tilby og vedlikeholde nettstedets drift;
  2. For å varsle deg om endringer på nettstedet vårt;
  3. For å tillate deg å delta i interaktive funksjoner på nettstedet vårt når du velger å gjøre det;
  4. Å tilby kundestøtte;
  5. Å samle analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre nettstedet vårt;
  6. For å overvåke bruken av www.carlinghouses.com;
  7. For å oppdage, forhindre og løse tekniske problemer;
  8. For å utføre våre forpliktelser og håndheve våre rettigheter som følger av eventuelle kontrakter som er inngått mellom deg og oss, inkludert for fakturering og inkasso;
  9. For ethvert annet formål med ditt samtykke.

Overføring av data

Hvis du befinner deg utenfor Latvia og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personopplysninger, til Latvia og behandler dem der. Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av innsending av slik informasjon representerer din samtykke til denne overføringen.

Carling Bygg AS vil ta alle trinnene som er rimelig nødvendige for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av personopplysningene dine vil skje til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikkerhet for dine data og annen personlig informasjon.

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av nettstedet vårt. Vi deler ikke personlig identifiserende informasjon offentlig eller med tredjeparter, bortsett fra når det kreves av loven.

Vårt nettsted kan lenke til eksterne nettsteder som ikke drives av oss. Vær oppmerksom på at vi ikke har kontroll over innholdet og praksisen på disse nettstedene, og vi kan ikke akseptere ansvar eller ansvar for deres respektive personvernpolicyer. Vi anbefaler deg på det sterkeste å gå gjennom personvernerklæringen for hvert nettsted du besøker.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

Du står fritt til å nekte vår forespørsel om dine personlige opplysninger, med den forståelse at vi kanskje ikke kan gi deg noen av dine ønskede tjenester.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om hvordan vi håndterer brukerdata og personlig informasjon, er du velkommen til å kontakte oss. 

Denne politikken gjelder fra 16. mars 2021.

Vilkår

Ved å gå inn på Carling Byggs nettsted, godtar du å være bundet av disse vilkårene for bruk, alle gjeldende lover og forskrifter, og godtar at du er ansvarlig for overholdelse av gjeldende lokale lover. Hvis du ikke godtar noen av disse vilkårene, er det forbudt å bruke eller få tilgang til dette nettstedet.

Personopplysninger

Personopplysninger mottatt via Carling Byggs nettsted vil bare bli brukt til å forbedre tjenestene Carling Bygg tilbyr deg som forbruker. Vi gjør vårt ytterste for å sikre riktig innsamling, overføring og lagring av personopplysninger på grunnlag av dataens art. Vi vil ikke misbruke personopplysningene dine ved å sende deg informasjon du ikke har bedt om, eller videresende informasjon til en tredjepart uten ditt samtykke.

Opphavsrett og varemerker

Materialet på dette nettstedet er beskyttet av gjeldende opphavsrett og varemerkerett. Du kan bare bruke informasjon, tekst, bilder og grafikk fra nettstedet til private, ikke-kommersielle formål. All reproduksjon, modifisering, overføring, publisering eller annen behandling for andre formål enn ren visning er ikke tillatt uten spesiell skriftlig tillatelse gitt av Carling Bygg AS.

Eksterne sider

Carling Bygg er ikke ansvarlig for innholdet på et slikt koblet nettsted. Inkludering av et eksternt nettsted innebærer ikke godkjennelse fra eieren av nettsiden www.carlinghouses.com. Bruk av slike koblede nettsteder er på egen risiko.

Oppdatering

Carling Bygg forbeholder seg retten til å oppdatere disse vilkårene når som helst, og du oppfordres derfor til å sjekke vilkårene hver gang du besøker nettstedet.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.

Cookie Policy