Hva du bør
vet om oss

Bli kjent med ossBli kjent med oss

Historien vår er full av spennende historier

Hvert implementerte prosjekt er en del av Carlings historie - og derfor også en del av oss.

Carling har levert ulike konstruksjonstjenester i de skandinaviske landene siden 2012. I løpet av denne tiden har vi implementert mer enn 200 prosjekter, etablert sterke og langsiktige relasjoner med våre skandinaviske partnere, og vi vokser og forbedres som helhet.

Etter hvert som selskapet utviklet seg og etterspørselen økte, åpnet vi vår egen fabrikk i Latvia i 2018 og begynte å produsere prefabrikkerte hus i treverk. Etter det utviklet vi også teamets ferdigheter for å kunne tilby montering av stålkonstruksjoner.

I nær fremtid gleder vi oss til å kunne tilby konstruksjonstjenester med full service til våre kunder og partnere.

Bli kjent med folk bak Carling

Etter vårt syn er et sterkt team grunnlaget for en vellykket organisasjon. Et vellykket team, derimot, består av mennesker fra forskjellige felt som er godt bevandret i området de representerer.

Akkurat som oss. Teamet vårt består av profilerte eksperter som ikke er redd for komplikasjoner og brenner for arbeidet sitt. Vi deler lignende verdier og jobber for et felles formål.

Grunnlegger - administrerende direktør

Girts Stablinieks

Carling Byggs grunnlegger og administrerende direktør er Ģirts Stablinieks. Han har jobbet i byggebransjen i over 15 år, og har fått erfaring med å samarbeide med store representanter for byggebransjen i Norden. Ģirts Stablinieks er også sertifisert handelsperson for passivhus.

Han mener at suksess er bygd på et sterkt og enhetlig team som deler de samme oppfatningene og streber etter å tilby den beste servicen og produktkvaliteten til sine kunder og partnere.

"Hver dag forbedrer vi arbeidet vårt for å tilby bygninger og konstruksjonstjenester av høy kvalitet til våre kunder og bidra til å gjøre verden litt bedre. Skipet vårt har en bestemt retning vi er på vei til, og vårt oppdrag er å utvikle en byggefirma som forstår best kundens ønsker og behov i nord."

Møt en del av Carling Bygg fagfolkene

Jānis
Slavēns

Project Manager

Jānis
Laursons

Project Manager

Diāna Kaja
Bokša

Office Manager - Procurator

Elīna
Lagzdāja

Office Assistant

Laura
Ziemane

Office Assistant

Partnere

Vi jobber med
de beste partnere

Her er noen av våre forretningspartnere som har valgt å stole på og samarbeide med oss ​​i flere år nå.

Vi er takknemlige for å ha slike partnere som fortsetter å betro oss komplekse og store prosjekter samtidig som de hjelper oss i vår vekst. Etter vårt syn er disse langsiktige samarbeidene et av de viktigste tegnene på at vi er på rett vei og at teamet til Carling Bygg er en kvalitetsleverandør av konstruksjonstjenester, så vel som en god forretningspartner.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.

Cookie Policy